Partners

BASF COATINGS SERVICES

Logo BASFBASF Coatings services is als partner van Go Smart Automotive Repair een belangrijk onderdeel van de kwaliteit die we leveren. Door deze premium producten te gebruiken, kunnen we onze klanten een uitstekende kwaliteit garanderen.

HAILSOLUTIONS

Logo HailsolutionsGO SMART staat klaar bij alle calamiteiten, groot, klein of zelfs landelijk.

Om onze capaciteit nog te verhogen in geval van grote hagelschade zijn we op zoek gegaan naar een kwalitatieve, Belgische partner die ons en onze leden hierin kan ondersteunen.

Hailsolutions is een firma, gespecialiseerd in het uitvoeren van PDR. Van parkeerschade tot extreme hagelschade, ze kunnen het allemaal herstellen.

KENT

Logo KENTKENT is nu ook partner van Go Smart Automotive Repair en leverancier van hoogwaardige en uiterst performante chemische producten.

Onze samenwerking is gericht op het professioneel herstellen en vervangen van autoruiten met veilige en efficiënte KENT-producten, getest volgens de hoogst geldende normen.

Om deze kwaliteit te garanderen, wordt elke Go Smart Automotive Repair- hersteller door de KENT-academie opgeleid en jaarlijks opgevolgd voor een correct gebruik van onze professionele KENT-producten.

Voor Professionals door Professionals

ANDERE PARTNERS