Houman “Fleet dealer of the year”

 Houman (directielid van GO SMART) “Fleet dealer of the year”

De verkiezing van de “fleet dealer of the year” werd georganiseerd in samenwerking met alle multimerk leasemaatschappijen die actief zijn in België.  Elke leasemaatschappij kende punten toe op basis van criteria als specifieke fleet sales en accommodatie en de feedback van de fleet eigenaar over de dealer ten opzichte van de leasemaatschappij. “Fleet dealer of the year” werd voor de allereerste keer georganiseerd door FLEET magazine.

Gevestigde waarde

Garage-Carrosserie Houman Mechelen – kwam met hun toekomstgerichte aanpak als trotse winnaar uit de bus voor de merken Suzuki, SsangYong, Mitsubishi en Isuzu.
Met vestigingen in Hombeek  en Bonheiden en een carrosserieafdeling in Hombeek, is Houman een gevestigde waarde in de autowereld voor Suzuki, SsangYong, Mitsubishi en Isuzu.

Garage-Carrosserie Houman bestaat reeds 20 jaar, en telt een team van 16 medewekers. Aan het hoofd van het bedrijf staat eigenaar Steven Houman.

Steven Houman, eigenaar van Garage – Carrosserie Houman: ons motto : “Uw mobiliteitspartner

Wij onderscheiden ons door ons team dat bestaat uit stuk voor stuk echte vakmannen met passie voor hun vak. Door constante bijscholingen zijn wij steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technieken om uw wagen te herstellen en onderhouden. Deze erkenning is voor ons ganse team dan ook een mooie opsteker en geeft ons veel moed om te blijven verder gaan. Dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen, dit al na zo een korte periode dat we deze merken verdelen, doet ons veel plezier. Maar we mogen de focus niet gaan verliezen. De automotive markt staat onder constante druk en aan de vooravond van grote veranderingen. De mobiliteit van de toekomstige generaties zal anders gaan worden.