Voertuigen

Caravans & Campers

 

Als u op vakantie gaat met de caravan of mobilhome hebt u een tweede thuis op de baan. U ziet prachtige plekken en beleeft ervaringen voor het leven.

Natuurlijk kunt u ook eens pech hebben. Door alle kilometers die u aflegt, hebt u het risico om schade op te lopen. Het is dan niet altijd duidelijk waar u hulp kunt krijgen.

WAAROM KIEZEN VOOR GO SMART AUTOMOTIVE REPAIR OM UW CARAVAN OF CAMPER TE HERSTELLEN?

De juiste herstellers vinden voor schade aan een caravan of camper, is niet evident. Go Smart Automotive Repair heeft een aantal herstellers die gespecialiseerd zijn in caravans en mobilhomes.

In plaats van beschadigde onderdelen meteen te vervangen, bekijken ze allereerst of het mogelijk is om de schade te herstellen, wat een stuk budgetvriendelijker is.

Onze specialisten zijn ook goed uitgerust om uw caravan of mobilhome aan te pakken. Zo zijn de poorten, de spuitcabines en het atelier erop voorzien om zonder zorgen uw hoge voertuigen te verplaatsen. Ook op de parkings kunt u grote voertuigen manoeuvreren en is er voldoende ruimte te parkeren. Zo kunt u er altijd met een gerust gevoel langsgaan.