Specialiteiten

Schade carrosserie

WAAROM TRADITIONEEL HERSTEL VAN SCHADE?

Smart Repair technieken zijn goed om kleinere schade aan uw voertuig te herstellen, maar als de schade groter is of als er twee of meer onderdelen hersteld moeten worden, kunt u beter kiezen voor herstel op de traditionele methode.

In ieder geval bestudeert de Go Smart-hersteller altijd vooraf wat de meest efficiënte en voordelige manier is om u te helpen en uw voertuig snel te herstellen.

Alle Go Smart-herstellers hebben al jaren ervaring met traditionele carrosserie herstellingen. Zo kunnen we alle schade grondig repareren en beschikt u zo snel mogelijk terug over uw voertuig.

WAT IS TRADITIONEEL CARROSSERIE HERSTEL VAN AUTOSCHADE?

Traditioneel Carrosserie herstel is de omschrijving van alle klassieke hersteltechnieken, zoals lassen, spuiten of onderdelen vervangen. Sommige van deze technieken gaan al decennia mee. Daarom is het ook zo belangrijk dat de herstelbedrijven al jaren meedraaien in de industrie. Alleen door ervaring kan men al deze complexe technieken beheersen.

Met welke zaken kan u bv. bij ons terecht voor een traditioneel carrosserie herstel?

  • U heeft een ongeluk gehad. Hierna krijgt u bv. uw kofferdeksel niet gesloten, uw airbags zijn ontploft, etc.
  • U heeft een kras dat door de laklaag is.
  • Er moet een onderdeel vervangen worden zoals bv. een koplamp, een zijspiegel of ook grotere onderdelen zoals deuren, bumpers of uw motorkap.
  • Roest verwijderen van uw wagen.
  • Etc.

We kunnen eindeloos blijven opsommen. Samengevat kan u met elke schade aan uw carrosserie bij ons terecht! 

POLIEREN OF POLIJSTEN

Staat uw voertuig vol kleine krassen of blinkt hij niet meer alsof hij net uit de showroom komt? Een snelle en budgetvriendelijke oplossing is om uw wagen te laten polijsten (ook wel ‘polieren’ genoemd).

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van de GO SMART repair centers die elk beschikken over de specialisten en de materialen (die tevens ook onschadelijk zijn voor het milieu) om uw wagen er als nieuw te laten uitzien.

Wat houdt polijsten - polieren in?

Bij het polijsten of polieren wordt een dun gedeelte van de bovenste verflaag (een deel van de vernis) verwijderd. Door deze techniek toe te passen, krijgt uw voertuig zijn originele glans terug en kunnen krassen gedeeltelijk of volledig verwijdert worden.