Specialiteiten

Hagelschade

U bent onderweg naar het werk of uw wagen staat geparkeerd en plots komt er een hagelbui. Uw wagen moet het maar ondergaan en heeft tientallen deuken opgelopen. Geen denkbeeldig scenario, want hagel- en stormschade komt steeds vaker voor in België. U kunt met deze schade bovendien niet overal terecht of u moet zeer lang wachten voor u een afspraak krijgt.

 

WAT KUNNEN WIJ DOEN VOOR HAGELSCHADE?

BEPERKTE HAGELSCHADE

In geval van een beperkte hagelschade kunt u bij onze herstellers terecht voor een eerlijk bestek dat telkens wordt opgemaakt met een berekeningsrooster voor hagelschade, een standaardmethode om een calculatie/expertise uit te voeren bij hagelschade aan uw carroserie. We herstellen de hagelschade door uit te deuken zonder spuiten, ook wel PDR genoemd.

 

HAGELCALAMITEITEN

Als er in een bepaalde regio van België een ‘hagelcalamiteit’ heeft plaatsgevonden - dus een hagelbui met zeer veel schade, hebben wij voor elke provincie minstens één locatie ter beschikking die we als tijdelijke herstelplaats kunnen inrichten.

U krijgt als klant gegarandeerd een snelle opvolging bij calamiteiten. Dit kunnen we door een speciale interventiedienst die we in samenspraak met onze leden hebben opgericht. Elke hersteller stelt zijn specialist(en) ter beschikking om de schadelast op te vangen in de getroffen regio.

Doordat wij ons eigen interventieteam hebben klaarstaan, zijn we niet afhankelijk van een extern bedrijf om het totaalbestek op te maken of om uw voertuig te herstellen. Daardoor kunnen we uw hagelschade sneller en aanzienlijk kostenbesparend afhandelen.