Specialiteiten

Smart Repair

WAAROM SMART REPAIR?

Het concept Smart Repair is ontstaan vanuit de wens van de klant om de herstelkosten voor autoschade te beperken. Daarom zijn de technieken bij Smart Repair gericht op een kwalitatief en snel herstel tegen een zo laag mogelijke prijs. Dat gebeurt door de onderdelen zoveel mogelijk te herstellen in plaats van ze volledig te vervangen. Ook de werkuren voor monteren en demonteren worden daardoor beperkt, zodat de autoschade sneller en goedkoper is opgelost.

De Smart Repair technieken bieden bovendien de mogelijkheden om grotere vloten van dienst te zijn.

WAT IS SMART REPAIR?

Smart Repair is een verzameling van reparatietechnieken voor kleinere schade aan je carrosserie. Soms spreekt men ook over ‘alternatieve reparatiemethoden’ - een kwalitatief hoog schadeherstel tegen een betaalbare prijs.

In veel gevallen is het niet nodig om beschadigde onderdelen te vervangen of volledig te herspuiten. Zo resulteert Smart Repair in een lager verbruik van verfmaterialen en andere producten. Het is dus een zeer milieuvriendelijk concept.

Een Go Smart-lid kan een traditioneel hersteller zijn die de Smart Repair-technieken toepast, maar ook een specialist die enkel volgens deze hersteltechnieken werkt. Sommige herstellers gaan zelfs langs bij de klant en voeren ter plaatse de herstelling uit, bijvoorbeeld bij een einde lease.

WELKE TECHNIEKEN OMVAT SMART REPAIR?

PDR

Paintless Dent Repair staat voor het herstellen van deukjes zonder lakschade. Er wordt speciaal gereedschap gebruikt zodat de lak bij het uitdeuken niet wordt beschadigd.

Spot Repair

Spuiten van kleinere schade aan onderdelen. Dit kan voor alle merken en modellen. Beschadigingen worden vooraf hersteld.

Kunststof reparatie


Herstellen van scheuren en/of grotere beschadigingen aan kunststof onderdelen zoals bumpers, grille, etc.

Na herstelling wordt een gelakt onderdeel in de originele kleur herspoten.

Herstellen koplampen

Het herstellen van koplampen waar de bovenlaag wat ‘wazig’ is geworden. Dit kan gaan van polieren tot een nieuwe vernislaag aanbrengen op de koplamp.

Herstellen van velgen

Oppervlakige schade aan de buitenkanten van velgen, van tegen de stoep te rijden, is één van de meest voorkomende schade aan auto's. Als die schade oppervlakkig is, kunnen we die herstellen en herspuiten. 

Autoruiten herstellen

Sterretjes en barstjes in de autoruit worden deskundig hersteld.

Andere diensten

Naast deze technieken krijgt u als particulier en/of fleeteigenaar ook nog andere diensten
aangeboden:

  • Oplossingen voor einde lease of wissel bestuurder
  • Jaarlijkse inspecties van wagenparken
  • Het geheel reinigen van wagens
  • Dashboardherstelling: reparatie van schade aan het kunststof dashboard
  • Herstelling van autobekleding: repareren van schade aan het interieur, zoals gaatjes van sigaretten of transportschade.