0
Caravans & Campers
Complex
Hagelschade
Bestel­wagens
Schade ruiten
Smart Repair
Schade carrosserie

Carrosserie Houman, uw carrosserie te Mechelen

Boterstraat 6
B-2811 Hombeek

Openingsuren Ma-Vr : 08.00 – 18.00

Za : 09.00 – 16.00

Houman, carrosserie te Hombeek (Mechelen): uw Smart Repair hersteller: voor alle kleine en grote carrosserieschade. Snel, goed én goedkoop!

Carrosserie Houman is een modern en dynamisch garagebedrijf: we beschikken over 2 vestigingen in de regio Mechelen. We zijn verdeler van automerken zoals Suzuki en Ssangyong, scooters (Vespa en Piaggio), hebben een eigen atelier, en een carrosseriebedrijf met jarenlange ervaring.

Ons carrosserie-team bestaat uit stuk voor stuk echte vakmannen met passie voor hun vak. Door constante bijscholingen zijn wij steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technieken om uw wagen te herstellen.

Je kan bij ons terecht voor zowel grote als kleine schade aan je carrosserie . Hagelschade, bumper of ruit kapot? We helpen je verder. 

Met onze uitgebreide kennis werken wij uw wagen af van A tot Z in een mum van tijd. Wij garanderen een absolute kwaliteitsgarantie, jaarlijks gecontroleerd door Eurogarant. Wij zijn erkend hersteller voor alle voorname verzekeringsmaatschappijen. Wij staan in nauw contact met de expertisebureaus waardoor een vlotte afhandeling van uw dossier gegarandeerd is.