0
Caravans & Campers
Complex
Elektrische & Hybride wagens herstellen
Hagelschade
Bestel­wagens
Schade ruiten
Smart Repair
Schade carrosserie

Vermoesen, uw carrosserie in Asse

Z.5 Mollem 240
B-1730 Asse

Ma – Vrij: 8u-12u en van 13u-18u
Zat: 9u-12u

Schade? Daar maakt carrosserie Vermoesen te Asse graag werk van!

Schade aan je carrosserie, interieur of velgen? Wij kunnen alles zoals nieuw herstellen. Herstelling van alle types schade: hagelschade, krassen, deukjes, blutsen, sterretjes in ruiten, brandplekken, hardnekkig vuil, ...  Maar gedetailleerde afwerking is ook mogelijk door behandeling met glascoating en het polijsten van uw wagen.

Carrosserie Vermoesen investeert in technologie en kennis, u kan er dan ook terecht met de meeste moderne voertuigen: EV & hybride, ADAS... Sinds kort zijn we ook Tesla Approved Body Shop.

Als erkend hersteller verloopt uw schadeaangifte meestal vlekkeloos in samenwerking met uw makelaar of verzekering, maar als u wenst dat wij hierbij een handje helpen doen wij dit graag. Ook voor schade waarbij geen tussenkomst is van verzekering doen wij al het nodige om tot een mooi resultaat te komen. Tijdens de herstelling kan u gebruik maken van een huurwagen.

Carrosserie Vermoesen is een modern en toonaangevend bedrijf gerund door Steven Vermoesen en zijn vrouw Laetitia, een familiebedrijf in hart en nieren. Zij worden dagelijks bijgestaan door een team van ervaren werknemers, die continu worden bijgeschoold. We hebben 40 jaar ervaring!