Een nieuwe partner vanaf 01/01/2020 voor het netwerk Go Smart Automotive BV

Al sinds 1999 is het herstelbedrijf Lecluyse uw herstelpartner in de regio Gent. In een periode van 20 jaar bouwden zij een bedrijf alle merken uit die gekend is voor hun service en kwaliteit.

De nieuwe erkende multi-merkencarrosserie zal vanaf 01.01.2020 onder het Label “Go Smart Automotive“ verder uitbreiden in de markt.
Het herstelbedrijf is verhuisd naar een nieuw gebouw en dit langs de E34 tussen Antwerpen en Knokke waarbij zij zowel personenwagens als bestelwagens, trucks en campers zullen herstellen. Telkens onder de slogan: Think Smart, Act Smart.
Carrosserie Lecluyse, met prachtige uitstraling, zal voorzien zijn van een ontvangst met een moderne look, waar klanten onmiddellijk ontvangen worden met een uitstekende behulpzaamheid en de beste service.

 

Kwaliteit en Duurzaam

De kwaliteit garandeert carrosserie Lecluyse onder het label Avicar + met evenals een externe audit die gedaan wordt door een externe partner van Go Smart Automotive BV.
Door de samenwerking met BASF zullen zij ook de eco-producten van hen gebruiken. Dit samen met ook reeds “verantwoord ondernemen” dragen zij hun steentje bij voor het milieu.
Hierdoor werken zij dan ook onder het label ‘Duurzaam Repareren’.