Vanbreda en Go Smart op Francorchamps

Als lid van Go Smart Automotive Repair, bood Piret ons de kans om aanwezig te zijn op wat een buitengewoon event beloofde te worden. We mochten samen met een van onze klanten een dag doorbrengen op het gerenommeerde Francorchamps.

Klant/Prospect Van Breda:

Op het moment dat de wekker afliep om 05.30h, dacht ik wel even: ‘God, waarom heb ik me toch ingeschreven’. We werden immers reeds om 08.15h verwacht in Francorchamps. Na een kleine détour, kwamen we dan toch nog redelijk op tijd, zijnde 08.30h aan. Kathy, Arne wachtten ons reeds op aan de parking. De heren die me vergezelden, Matthias en Kevin, hadden de Ardeense temperaturen toch lichtjes overschat en geen jas meegebracht. Echter geen nood, ook daar was Go Smart Repair op voorzien. Arne voorzag ze allebei van een jas en de dag kon beginnen. Eerst een gemoedelijk ontbijt met goede koffie, croissants en chocoladebroodjes waarna we naar de voertuigen togen die al klaarstonden.

Verschillende Mercedessen die allemaal één ding gemeenschappelijk hebben nl. dat je er héél snel mee kunt rijden. Het was perfect georganiseerd. Iedereen kreeg op voorhand enkele voertuigen toegewezen op nummer zodat je steeds wist welk voertuig je moest hebben en de voertuigwissels zeer snel en efficiënt konden gebeuren.

Nadat we een eerste maal hadden gereden, was het al tijd voor een zeer verzorgde lunch. De tijd ging wel degelijk even snel als de voertuigen.

We hadden geluk, de rondes van de afwezigen werden ook verdeeld zodat we elks in plaats van twee driemaal konden rijden.

Hoewel ik zelf eigenlijk helemaal geen autofan ben, genoot ik van de dag, hetgeen toch wel iets wil zeggen.

Leuk gezelschap, lekker eten en snelle wagens, de perfecte combinatie voor een geslaagde dag.

Bedankt Go Smart Repair en bedankt Piret!

Vanbreda/Go Smart Francorchamps