Over Go Smart

 

In 2015 werd Go Smart Repair Center vzw opgericht door drie autoherstellers die al vele jaren ervaring hadden in de sector. Hun doel was om een netwerk op te richten ‘van herstellers voor herstellers’. Het netwerk moest dus ook voordelen opleveren voor de aangesloten carrosseriebedrijven.

In 2018 ontstond hieruit het huidige Go Smart Automotive Repair CVBA. Deze Belgische vennootschap bestaat uit 25 topherstellers die binnen hun eigen onderneming allemaal achter dezelfde bedrijfswaarden staan.

 

ONZE TROEVEN

Alle klanten kunnen bij de aangesloten herstellers terecht – van particulieren tot ondernemingen met bedrijfswagens, leasingbedrijven of verzekeringsmaatschappijen.

We werken volgens een geautomatiseerd proces op maat: samen met de klant bekijken we hoe we het herstel van de schade – en alles wat daarbij komt kijken - zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen. Bovendien zijn de Go Smart Repair Centers de koplopers in het aanbieden van smart repair technieken.

Deze twee voordelen geven ons de mogelijkheid om herstellingen op een duurzame, snelle, kwalitatieve en budgetvriendelijke manier uit te voeren, steeds met een optimale service in functie van de wensen van de klant.

ONS NETWERK VAN CARROSSERIEËN

Go Smart Automotive Repair bestaat uit een vijfentwintigtal carrosserieën die elk hun eigen specialiteiten hebben. Daarnaast bieden we aan onze klanten ook de mogelijkheid langs te komen in een van onze tien Pick-up & Delivery Sites om een expertise te laten uitvoeren en hun auto af te zetten en op te halen volgens afspraak. Uw wagen wordt van daaruit getransporteerd naar de dichtstbijzijnde hersteller. Ook voor bedrijfsvloten bieden we pick-up & delivery services.

HET TEAM

Een heel Go Smart team zorgt ervoor dat de administratie vlot verloopt, dat de herstellers goed begeleid worden en dat de hoge kwaliteitsstandaarden altijd worden nageleefd.

Kathy Batsleer
Kathy Batsleer
Coordinator/Sales Manager

 

Arne De Nies
Arne De Nies
Project Manager